DAGUISA HOTELS acaba de celebrar l’esdeveniment gastronòmic del Club des Chefs a Andorra. De fet ha estat el primer després de Niça (França) i el primer de les sis trobades d’aquest tipus que té previst organitzar aquest club durant l’any 2019.
L’acte s’ha organitzat per primera vegada a Andorra, aprofitant que el xef executiu del grup, Narcís Allué, acaba d’incorporar-se a al club gastronòmic selecte “Food Court Pi del Migdia”, un restaurant del sector El Tarter de Grandvalira Ski Resort on Allué, juntament amb els altres set xefs d’aquest club, van elaborar receptes franceses amb els millors productes (sobretot autòctons).
Cerveses artesanals d’Andorra, vins francesos i locals, així com xampany francès van maridar amb les diferents propostes gastronòmiques que van preparar els xefs. A més, els dos-cents convidats a l’esdeveniment també van poder degustar vuit varietats diferents de pans.
Un Club de Chefs d’alçada
El Club des Chefs està format per vuit xefs que treballen en diferents hotels del Golden Tulip a França i a Andorra amb l’objectiu de cercar l’excel·lència culinària perquè formi part de l’ADN d’aquesta grup hoteler i adaptar-se a les necessitats dels seus clients.
Per aconseguir-ho, els xefs que formen part del club cuinen especialitats locals, amb receptes actualitzades i productes saludables, aconseguint plats innovadors.
El xef Narcís Allué: “passió per la cuina”
Graduat en cuina per l’Escola d’Hoteleria de Lleida, el xef executiu de Daguisa Hotels, Narcís Allué, també ha realitzat cursos de Cuina a l’escola Mey Hoffman i de postres de restaurant amb l’Albert Adrià, a l’aula Chocovic.
Amb una experiència prèvia al capdavant de la cuina del restaurant familiar, porta set anys treballant a Daguisa Hotels, els tres darrers anys com a xef executiu de la cadena.
En pots saber més a la web de Daguisa Hotels.
Fotos by Dona Secret
Aquesta entrada també pots trobar-la en:
Més de Gastronomia i Allotjament
Esdeveniment solidari i de moda amb Unicef Andorra
No et perdis els Encants Vintage! Un esdeveniment solidari, organitzat per Unicef Andorra, que es fa a l'Hotel Tulip Inn …
Fem una ruta gastronòmica per Vivand?
A Vivand hi ha una enorme varietat de restaurants i locals on pots gaudir de la millor gastronomia. Fes una ruta …
Think be green: projecte d’eliminació de plàstics
Think be green és el nou projecte d'eliminació de plàstics impulsat pel grup andorrà Daguisa Hotels, una pionera iniciativa que …