El Museu Carmen Thyssen Andorra, en col·laboració amb Exe Prisma, et convida a participar al maridatge entre art i gastronomia, que es farà al Museu el dijous 19 de juliol a les 20h. Una activitat que s’emmarca dins del GastroArt al Thyssen.
L’activitat es basa en l’obra del pintor francès, Paul Gauguin, “Allées et Venues” i permetrà endinsar-se en ella a través de tots els sentits. La vetllada, única i totalment innovadora, començarà amb una xerrada sobre l’autor i la seva obra. A continuació, es farà un còctel, que permetrà als visitants conèixer l’obra a través dels sentits del gust i de l’olfacte.
T’animes a endinsar-te en l’obra d’aquest artista d’una manera totalment innovadora?
L’activitat tindrà un cost de 10 € per persona. Tenint en compte que hi ha un nombre de places limitades, és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic (reserves@museucarmenthyssenandorra.ad) o bé per telèfon (+376 800800).
Escaldes - Engordany
Andorra
AD700
P: (+376) 800 800
https://museucarmenthyssenandorra.ad