El Museu Carmen Thyssen Andorra, en col·laboració amb Fourteen Restaurant, et convida a participar al maridatge entre art i gastronomia, que es farà al Museu el dijous 6 de setembre a les 20h. Una activitat que s’emmarca dins del #GastroArt al Thyssen.
Aquest cop, es transportaran tots els sentits a Nord-Amèrica amb l’obra de William Merritt Chase, “Al Parc”.
Durant l’activitat, el director artístic i comissari de l’exposició, Guillermo Cervera explicarà l’obra als visitants. També se servirà un còctel ambientat en l’època.
El preu de l’activitat és de 10 € per persona.
Tenint en compte que té un nombre de places limitades és imprescindible reservar prèviament per correu electrònic a reserves@museucarmenthyssenandorra.ad o bé per telèfon al (+376) 800800.
Inicia el
6 de Setembre de 2018 - 8:00 pm
Finaliza el
11:00 pm
Coste
10,00 €
Categorías de eventos
Escaldes - Engordany
Andorra
AD700
P: (+376) 800 800
https://museucarmenthyssenandorra.ad