Què he de fer per participar al concurs?
Comenta la nostra publicació amb una frase que li diries a la teva parella durant el sopar romàntic de Sant Valentí i segueix el Facebook de Vivand. El comentari que més likes tingui serà el guanyador.
Bases del concurs de Sant Valentí:
1. ORGANITZADOR I OBJECTE DEL CONCURS. Per celebrar Sant Valentí, VIVAND, durà a terme un CONCURS dirigit a tots aquells que vulguin celebrar el dia dels enamorats amb la seva parella al restaurant Beluga. La finalitat serà augmentar el nombre de seguidors a la xarxa social Facebook i dinamitzar-la.
2. ÀMBIT TERRITORIAL I D’APLICACIÓ DE LA PROMOCIÓ. El CONCURS es durà a terme dins del Principat d’Andorra, mitjançant la plataforma Facebook.
3. ÀMBIT TEMPORAL. El període de participació al CONCURS començarà el dijous 1 de febrer 2018 (amb una publicació anunciant el concurs) i finalitzarà el 12 de febrer 2018 a les 9 hores del matí (dia en que es donarà a conèixer al guanyador).
4. CARÀCTER GRATUÏT DEL CONCURS. El CONCURS es durà a terme sota la modalitat de “CONCURS gratuït”, és a dir, la participació en aquest CONCURS no implicarà cap despesa per al participant.
5. COMUNICACIÓ DEL CONCURS. El present concurs es comunicarà durant el període en el qual es trobi actiu a través de les xarxes socials de VIVAND, així com mitjançant Newsletters als membres que formin part de la seva base de dades.
6. PERSONES LEGITIMADES I MECÀNICA DEL CONCURS. Per concursar els participants han de comentar la publicació que anuncia el CONCURS a Facebook. Cal que escriguin una frase romàntic que dirien a la seva parella durant els sopar de Sant Valentí i fer-se seguidor del Facebook de VIVAND. El guanyador serà el que hagi rebut més m’agrada al seu comentari. Per tant, es tracta d’un CONCURS de talent. Cada usuari pot participar més d’una vegada, però només podrà guanyar un premi. VIVAND es reserva el dret a desqualificar participants per motius de decor i bona educació.
7. PREMI. El guanyador s’obsequiarà amb un sopar al Restaurant Beluga d’Escaldes-Engordany per celebrar Sant Valentí amb la seva parella. L’àpat és per dos persones i està valorat en 100 € (mariscada per a 2 persones i beguda inclosa). En cas que l’import total final superi aquesta quantitat, el guanyador haurà d’abonar la diferència al finalitzar el sopar al mateix restaurant. Si l’import és inferior, en cap cas s’abonarà la diferència al guanyador. Al moment de gaudir del premi, el dia 14 de febrer 2018, el guanyador autoritza a VIVAND i a Restaurant Beluga a que li faci fotos o vídeos per a il·lustrar publicacions, tant en mitjans online com offline.
8. COMUNICACIÓ DEL GUANYADOR. Una vegada finalitzat el concurs, el dia 12 de febrer 2018 a les 9 hores del matí, s’informarà al guanyador mitjançant missatges públics i privats a les xarxes socials de VIVAND, on s’etiquetarà el seu nom d’usuari. Se sol·licitaran les dades personals del guanyador per missatge privat amb la finalitat de poder-hi contactar més fàcilment i de forma personalitzada. Si per qualsevol motiu el guanyador renunciés al premi o no hi hagués manera de rebre’n una resposta abans del dimarts 13 de febrer 2018 a les 17 hores, l’obsequi passaria a ser de la següent persona que aconseguís més m’agrada al seu comentari. Per tant, s’assignaria el premi al següent finalista.
9. CESSIÓ DE DRETS. Els participants al CONCURS cedeixen a VIVAND tots els drets de propietat intel·lectual o industrial, existents o que puguin derivar-se amb motiu de la seva participació en aquest CONCURS. VIVAND podrà utilitzar lliurement aquestes publicacions a les seves pàgines web, així com en altres publicacions, tant online com offline.
10. RESERVES I LIMITACIONS. VIVAND es reserva la possibilitat de rebutjar el registre d’aquells participants dels quals les dades no estiguin completes o les seves participacions no compleixin els requisits per a poder entrar al CONCURS. VIVAND es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del CONCURS, quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-ho a terme en la forma descrita en aquestes bases.
11. ACCEPTACIÓ. La participació al CONCURS implica, per si mateixa, l’acceptació de les presents bases. La falta d’aquesta acceptació per part del participant comportarà l’exclusió de la seva participació al CONCURS.
12. TRACTAMENT DE DADES PERSONALS. En compliment del que es disposa a la Llei 15/2003, de Protecció de Dades Personals, segons la normativa vigent de data del 18 de desembre, l’informem que les dades personals que ens faciliti quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer de dades de caràcter personal. Les dades podran ser utilitzades per gestionar el CONCURS i formar part de la nova base de dades de VIVAND. Aquestes dades es mantindran en la més estricta privadesa d’acord amb la legislació vigent. Els participants en aquesta promoció i els usuaris registrats podran exercir, en relació amb les seves dades personals, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i revocació del consentiment per a la cessió dels mateixos, en els termes referits en la Llei 15/2003, de la Llei de Protecció de Dades Personals del 18 de desembre i altres normes que la desenvolupen.
Aquesta entrada també pots trobar-la en:
Més de Gastronomia i Allotjament
Esdeveniment solidari i de moda amb Unicef Andorra
No et perdis els Encants Vintage! Un esdeveniment solidari, organitzat per Unicef Andorra, que es fa a l'Hotel Tulip Inn …
Fem una ruta gastronòmica per Vivand?
A Vivand hi ha una enorme varietat de restaurants i locals on pots gaudir de la millor gastronomia. Fes una ruta …
Think be green: projecte d’eliminació de plàstics
Think be green és el nou projecte d'eliminació de plàstics impulsat pel grup andorrà Daguisa Hotels, una pionera iniciativa que …